El Monbus CB Igualada assoleix un gran triomf contra el Barça B (67-66) i seguirà una temporada més a la Lliga EBA

Amb aquesta victòria a l’última jornada, sumada a la derrota del Martinenc a la pista del Tarragona, l’equip de la capital de l’Anoia ha evitat haver de jugar la promoció de descens.

El conjunt igualadí va fer un partit esplèndid. Al descans, el conjunt igualadí perdia d’1 punt (29 a 30). El partit estava sent intens i els jugadors de l’Igualada aconseguien neutralitzar els atacs del Barça amb una gran defensa. Al final de 3r quart, els igualadins van agafar una bona renda de punts i el van culminar amb un avantatge de 9 punts. Ara bé, a l’últim període el marcador es va anivellar i a l’últim minut els blaugranes es van posar per davant per 1 punt. Quan faltaven dos segons per acabar, una cistella de Marc Bernadí li va donar la victòria als igualadins per 67 a 66 i la continuïtat a la Lliga EBA.

Jugaran les fases d’ascens a Lliga LEB Plata el Santfeliuenc i el Tarragona. Baixen de categoria  l’Esparreguera i l’Helios de Saragossa, i jugaran la promoció de descens l’Es Castell de Menorca i el Martinenc.