El Monbus CB Igualada cau a la pista del Navàs en un final per oblidar

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Navàs per 15 punts de diferència (65 a 50) en la primera jornada de la Lliga Catalana.

A la primera part, els igualadins van anar de menys a més i al descans dominaven per 2 punts de diferència (27 a 29). A la represa, l’equip va mantenir la distància al marcador i va arribar al final del 3r quart amb un avantatge de 8 punts. Ara bé, a l’últim període el conjunt del Bages va donar la volta al marcador gràcies a un parcial de 18 a 0 que ja va ser insalvable per als igualadins. Al final, derrota per 65 a 50 (15 punts de diferència), que deixa els igualadins en 4rt lloc a la classificació.

Aquest diumenge a les 18.30 h, el Monbus Club Igualada rebrà a les Comes la visita del Tarragona en partit de la 2a jornada de la Lliga Catalana.