El Monbus CB Igualada cau a la pista del Salou i diu adeu a la Lliga Catalana

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Salou per 16 punts de diferència (71 a 55) i ha quedat eliminat de la Lliga Catalana EBA.

El conjunt igualadí va caure a les primeres de canvi en partit dels ¼ de final. La primera part va ser molt anivellada i al descans el resultat era favorable a l’equip tarragoní que dominava de 5 punts (32 a 27). A la represa, els jugadors de l’Igualada no van poder fer res davant el rival i van acabar al 3r quart amb un desavantatge de 8 punts. A l’últim període, els jugadors del Salou van estar més efectius i van començar a anar-se’n del marcador. Al final, l’Igualada va acabar caient pel 71 a 55 definitiu. La final de la Lliga Catalana EBA es jugarà el 12 d’octubre entre el Salou i el Barça B.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada disputarà la primera jornada de la Lliga EBA. Serà a les Comes contra el Joventut B.