El Monbus CB Igualada cau a la pista del Salou tot i anar molta estona per davant

El Monbus Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Salou per 10 punts de diferència (83 a 73), tot i que va anar per davant durant molts minuts.

La primera part va ser força ajustada i amb diverses alternances al marcador. Al final del primer període, els tarragonins dominaven per dos punts. Al segon quart, la situació es va revertir i l’Igualada va anar agafant distància fins arribar al descans amb un resultat favorable de 6 punts (39 a 45). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va continuar dominant el marcador i va arribar al final del 3r període 3 punts amunt. Ara bé, a l’últim quart tot va canviar. El Salou es va posar per davant i va acabar amb el resultat de 83 a 73 en contra de l’Igualada. En aquests moments, el conjunt igualadí és 4rt a la classificació de la Lliga EBA, tot i que es troba a tan sols una victòria per sota del Club Bàsquet Quart i a dues del líder, el Tarragona.

Ara la Lliga EBA s’atura. El pròxim partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 13 de gener a les Comes contra el Martorell.