El Monbus CB Igualada cau a Martorell i tot i dominar clarament al segon quart

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Martorell en partit de Lliga Catalana per 11 punts de diferència, tot i que anava guanyant de 20 punts al segon quart.

Els igualadins van acabar caient per 63 a 52 en un partit on van anar de més a menys. Al final del primer quart l’equip de la capital de l’Anoia tenia l’enfrontament molt ben encarat, amb un avantatge de 8 punts. A l’inici del segon període, amb una gran defensa, l’equip encara va ampliar més el marcador i es va situar 20 punts amunt (11 a 31). Ara bé, a partir d’aleshores els igualadins es van encallar en atac i el Martorell va començar a reduir distàncies. A la represa, el conjunt del Baix Llobregat va donar la volta al marcador en els moments més fluixos del conjunt igualadí. A inici del quart període, el conjunt de la capital de l’Anoia perdia de 9 i al final va acabar perdent pel 63 a 52 final (11 punts de diferència).

Aquest dissabte es disputarà l’última jornada de la Lliga Catalana. El Club Bàsquet Igualada necessita guanyar l’Alpicat i esperar al que faci el Martorell contra l’Esparreguera.