El Monbus CB Igualada, classificat per la porta gran

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a l’Alpicat per 30 punts de diferència (90 a 60) i es classifica per als ¼ de final de la Lliga Catalana EBA.

Els igualadins necessitaven guanyar per més de 15 punts per acabar primers de grup i ho van aconseguir amb escreix. De fet, a la primera part l’equip de la capital de l’Anoia va passar per davant del conjunt lleidatà i al descans ja dominava de 14 (43 a 29). A la represa, els jugadors de l’Igualada van seguir amb la mateixa línia de concentració i eficàcia. Al final del tercer quart guanyaven de 23 amb una gran exhibició tant en atac com en defensa. Als darrers minuts, l’equip no es va desconcentrar i va ampliar més  l’avantatge fins deixar el partit amb el 90 a 60 final (30 punts de diferència).