El Monbus CB Igualada, condicionat per les lesions, acaba caient a la pista del Roser (65-61)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Roser per 4 punts de diferència (65 a 61) i baixa fins a la 12a posició a la classificació de l Lliga EBA.

El conjunt igualadí va afrontar el partit amb diverses baixes i amb molts jugadors que no es trobaven al cent per cent. Tot i així, l’enfrontament va estar molt igualat durant tota l’estona. De fet, al descans el resultat era d’empat a 30. A la represa, els jugadors de l’Igualada van fer un pas endavant i amb un bon bàsquet van ser capaços d’arribar al final del 3r període amb un avantatge de 5 punts (55 a 50). Ara bé, a l’últim quart tot va canviar. Els igualadins no van poder contrarestar el joc efectiu dels rivals i van acabar perdent amb el 65 a 61 final.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Olivar de Saragossa.