El Monbus CB Igualada continua ferm a la Lliga EBA en imposar-se a la pista del líder

El Monbus Club Bàsquet Igualada va fer un pas endavant a la Lliga EBA en imposar-se a la pista del líder, el Club Bàsquet Tarragona, per 5 punts de diferència (68 a 73).

El conjunt igualadí segueix demostrant que és capaç de competir a un gran nivell i ara és 3r a una sola victòria del capdamunt de la classificació. Dissabte va fer un gran partit. Al final del primer període, el marcador era d’empat a 19 en un partit molt ajustat. De fet, al descans els tarragonins només dominaven per 2 punts (35 a 33). A la represa, el partit va seguir el mateix guió i amb els igualadins que no deixaven que el Tarragona pogués anar-se’n del marcador. A l’últim quart, els jugadors de l’Igualada van estar molt encertats tant en atac com en defensa, van donar la volta al resultat i es van acabar imposant pel 68 a 73 final, 5 punts de diferència.

Aquest diumenge, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Club Bàsquet Quart, en un partit decisiu per entrar a les fases d’ascens.