El Monbus CB Igualada, convençut de guanyar divendres el Gandia (10.30 h) després de la derrota dolorosa contra l’Enrique Soler de Melilla a la pròrroga

El Monbus Club Bàsquet Igualada necessita guanyar divendres, (10.30 h) contra el Gandia, per poder seguir aspirant a pujar a la Lliga LEB Plata.

El conjunt igualadí va perdre ahir amb l’Enrique Soler de Melilla per 5 punts de diferència (86 a 81) en un partit que es va decidir a la pròrroga. Ara necessita guanyar avui el Gandia per no relegar-se a l’última posició de la lligueta d’ascens. En el partit d’ahir, l’equip de la capital de l’Anoia va tenir el triomf a tocar. Als últims minuts del darrer període, l’Igualada guanyava per 7 punts, però el conjunt de Melilla va aconseguir empatar i forçar la pròrroga. Un cop es va disputar el temps afegit algunes males decisions dels jugadors igualadins van fer que l’Enrique Soler es posés per davant i l’Igualada ja no el va poder atrapar. Als últims compassos, l’entrenador Jordi Martí va ser desqualificat per doble falta tècnica. El tècnic igualadí va protestar després que un jugador de l’equip rival trepitgés la línia en un llançament de tir lliure.