El Monbus CB Igualada derrota un gran CB Tarragona i continua imparable

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar el Tarragona per un punt de diferència (56 a 55) i segueix líder de la Lliga EBA amb 7 victòries i cap derrota.

El partit va començar molt anivellat i al final del primer període el resultat era d’empat a 19. Amb tot, al segon quart la situació va canviar i els igualadins van arribar a guanyar de 16 punts. A partir d’aquí, els tarragonins van escurçar distàncies i al descans el marcador era favorable a l’Igualada que dominava amb 10 punts a favor. Al tercer període, el partit es va mantenir amb la mateixa tònica, amb un Igualada que aconseguia mantenir la diferència de punts. Ara bé, a l’últim quart tot va canviar. Els tarragonins van anar escurçat el marcador i van tenir l’opció de posar-se per davant a l’última jugada. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia va estar molt ben posicionat en defensa i va acabar imposant-se pel 56 a 55 final.

Diumenge el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del segon classificat, el Club Bàsquet Quart.