El Monbus CB Igualada es queda sense premi tot i plantar cara durant tota l’estona al líder L’Hospitalet

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista de L’Hospitalet per 5 punts de diferència (76 a 71) en un partit competit fins al final.

El conjunt igualadí va posar contra les cordes el líder sobri de la categoria, tot i que al final no es va poder endur la victòria. Al final del primer període, l’equip dominava per 7 punts de diferència. Tot i així, al segon quart L’Hospitalet va aconseguir donar la volta al marcador. Al descans, l’Igualada perdia d’un punt de diferència (30 a 31). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va seguir exhibint un bàsquet sòlid i va arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 2 punts. L’últim període va ser vibrant, tot i que L’Hospitalet es va acabar enduent la victòria per 5 punts de diferència, 76 a 71. Ara, els igualadins són 4rts a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Martorell.