El Monbus CB Igualada es queda un pas de culminar la remuntada contra un gran Roser (67-73)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a les Comes contra el Roser de Barcelona per 6 punts de diferència (67 a 73) en un partit que no es va decidir fins al final.

Els igualadins no van poder contrarestar els atacs del rival i van acabar el primer quart amb un desavantatge de 10 punts. Al segon període, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica i al descans perdien de 9 punts (22 a 31). A la represa, els jugadors de l’Igualada ho van intentar per tots costats, però van tornar a acabar 10 punts per sota al final del tercer període. Ara bé, a l’últim quart el conjunt de la capital de l’Anoia va començar a reduir distàncies i va arribar al als últims segons amb un desavantatge de només 3 punts. Amb tot, no van poder culminar la remuntada i van acabar perdent amb el 67 a 73 definitiu, 6 punts de diferència.

Aquest diumenge, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Olivar de Saragossa.