El Monbus CB Igualada es retroba amb la victòria amb un joc sobri a la pista del Maristes Ademar

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista de Maristes Ademar de Badalona per 26 punts de diferència i ha trencat una mala ratxa de 3 derrotes consecutives.

El conjunt igualadí va guanyar per 53 a 79 en un partit en què sempre va anar per davant en el marcador. Al descans ja dominava de 20 punts de diferència (23 a 43). A la segona part, els jugadors de l’Igualada van seguir mantenint la distància i van arribar al final del tercer període amb un avantatge de 23 punts. A l’últim quart, els igualadins van arrodonir la feina i es van acabar imposant pel 53 a 79 definitiu, 26 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Llucmajor de Mallorca.