El Monbus CB Igualada ho intenta fins al final, però acaba perdent contra un CB Tarragona més efectiu

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el Tarragona per 14 punts de diferència (64 a 78) i pràcticament ha quedat eliminat de la Lliga Catalana.

La primera part va anar molt ajustada i es va arribar al descans amb un resultat favorable als tarragonins per només 3 punts de diferència (37 a 40). A la represa, els homes d’Òscar Navarro no van estar tan intensos i van encaixar un parcial de 2 a 14 que va deixar el partit molt complicat. Al final del tercer període, els igualadins perdien per 13 punts de diferència. A l’últim quart, els jugadors de l’Igualada van intentar la remuntada, però no va ser possible i van acabar perdent pel 64 a 78 definitiu, 14 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada disputarà l’última jornada de la Lliga Catalana. Serà a les Comes contra el Valls.