El Monbus CB Igualada no afluixa i suma la cinquena victòria consecutiva davant l’Alpicat

El Monbus Club Bàsquet Igualada derrota l’Alpicat per 15 punts de diferència (85 a 70) i ja suma 5 victòries i cap derrota.

Els igualadins van fer un bon primer quart i el van acabar amb un avantatge de 7 punts. Al segon període, el partit va estar  més anivellat i el conjunt de la capital de l‘Anoia va arribar al descans amb una renda favorable de 6 punts (46 a 40). A la represa, els igualadins van anar per feina i van arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 13 punts. A l’últim període, l’equip va saber aguantat el resultat i es va acabar imposant pel 85 a 70 final, 15 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Almozara de Saragossa.