El Monbus CB Igualada no aixeca cap i acaba perdent contra l’Olivar (58-65) un partit que tenia controlat

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra l’Olivar de Saragossa a les Comes per 7 punts de diferència (58 a 65).

Els igualadins van tornar a perdre un partit que tenien controlat al tram final.  Al descans, els igualadins dominaven per 3 punts de diferència (31 a 28). A més, al final del 3r període van incrementar l’avantatge i es van situar 10 punts amunt. Semblava que la victòria no s’escaparia en aquesta oportunitat. Ara bé, a l’últim quart, els aragonesos van remuntar i l’Igualada va acabar perdent amb el 58 a 65 definitiu, 7 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Esparreguera, un rival directe.