El Monbus CB Igualada no defalleix i acaba imposant-se a un incòmode Castellbisbal

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar al Castellbisbal per 21 punts de diferència (86 a 65) i continua 3r a una sola victòria de les fases d’ascens.

El partit va ser força anivellat a la primera part, amb lleugers avantatges a favor del conjunt igualadí. Al final del primer període, el conjunt de la capital de l’Anoia dominava per 7 punts (27 a 20). Al segon quart, els jugadors de l’Igualada van intentar obrir una escletxa davant un rival de la zona baixa, tot i que no ho aconseguien. Al descans, el marcador era favorable als igualadins per 10 punts (48 a 38). A la represa, la situació no va canviar gaire, tot i que l’Igualada anava incrementant el resultat. Al final del tercer quart, l’Igualada va aconseguir incrementar l’avantatge i va arribar a l’últim quart amb una diferència favorable de 15 punts. Al final del darrer període els igualadins no es van deixar sorprendre i es van acabar imposant per 21 punts (86 a 65).

Aquest dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del líder, el Club Bàsquet Tarragona.