El Monbus CB Igualada no falla contra el Salou i ja és a una sola victòria de les fases d’ascens

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar el Salou per 9 punts de diferència (75 a 66) i es troba a una sola victòria d’accedir a les fases d’ascens.

El conjunt igualadí en té prou d’imposar-se a la pista del Martorell per classificar-se a la primera final four. Contra el Salou, els jugadors igualadins van fer un mal inici i van arribar al final del primer període 3 punts avall. Cal tenir present que patien les baixes de dos jugadors determinants com Edu Tejero i Jaume Torres. De tota manera, al segon quart van esmenar l’error i van aconseguir donar la volta al marcador. Al descans l’Igualada guanyava de 10 punts (42 a 32) i a la segona meitat va incrementar la diferència. El conjunt de la capital de l’Anoia va començar el 4rt període amb una diferència favorable de 16 punts que al final acabaria sent de 9 (75 a 66).

El Monbus Club Bàsquet Igualada disputarà l’últim partit de la lliga regular d’aquí a dos dissabtes a la pista del Martorell. Si guanya es classificarà per a les fases d’ascens a la lliga LEB.