El Monbus CB Igualada no falla en el debut a la Lliga EBA i suma una victòria molt treballada contra el Joventut B

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Joventut B per 14 punts de diferència (79 a 65) en una gran segona part.

El partit va començar amb una gran intensitat defensiva per part dels dos equips el que dificultava les anotacions. Malgrat tot, al final del primer període l’Igualada guanyava de 2 punts de diferència. Al segon quart, l’Igualada va obrir una escletxa al marcador i al descans es va posar 6 punts amunt (37 a 31). A la represa, els igualadins van obrir un forat encara més gran i van arribar al final de tercer quart amb un avantatge de 15 punts. A l’últim període, els igualadins no és van deixar sorprendre i van acabar imposant-se pel 79 a 65 final, 14 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Mataró Parc Boet.