El Monbus CB Igualada no pot davant un gran CB Valls (77-54)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Valls per 23 punts de diferència (77-54) i segueix penúltim a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí no va poder fer res davant un equip que ara és 3r a la taula. Al final del primer quart perdia per 10 punts de diferència i al descans, la distància es va reduir a 8 (36 a 28). A la represa, els jugadors de l’Igualada van buscar la manera de seguir dintre del partit, però l’equip de l’Alt Camp va estar molt efectiu en atac. Al final del tercer període, el conjunt de la capital de l’Anoia perdia de 15 punts. A l’últim quart, els igualadins no van poder frenar els llançaments del rival i van acabar perdent amb el 77 a 54 final, 23 punts de diferència.

Aquest diumenge, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Es Castell de Menorca.