El Monbus CB Igualada perd a la pista de l’Alpicat en un partit que es va tòrcer als últims instants

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista de l’Alpicat per 2 punts de diferència (66 a 64) i ha dit adeu a les fases d’ascens.

Els igualadins van fer un bon segon quart i van arribar al descans amb un avantatge de 10 punts (28 a 38). A la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica i al final del tercer període els jugadors de l’Igualada seguien dominant el marcador, amb 9 punts de diferència a favor. Semblava que la victòria no s’escaparia, però a l’últim quart el partit es va complicar. Als darrers minuts, els lleidatans van donar la volta al resultat i es van posar 4 punts amunt. Els jugadors de l’Igualada vam buscar la manera de reduir distàncies, però no hi va ser a temps i van acabar perdent pel 66 a 64 final.

El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 10 d’abril a les Comes contra el Club Bàsquet Valls.