El Monbus CB Igualada perd a la pista del Castelldefels en un partit emocionant de començament a final

El Monbus Club Bàsquet igualada perd a la pista del Castelldefels per 3 punts de diferència (84 a 81), a la pròrroga.

El partit va començar amb alternances al marcador i al final del primer quart els igualadins dominaven per un punt de diferència. Al segon període, els jugadors de l’Igualada van ser més efectius i van anar per davant pràcticament durant tota l’estona. Al descans, guanyaven de 4 punts (35 a 39). A la represa, el partit es va anivellar i al final del tercer quart el resultat era d’empat a 53. A l’últim període, el Castelldefels se’n va anar de 6. Eren els pitjors moments de l’Igualada. Tot i així, l’equip va reaccionar i va donar la volta al marcador. Els últims minuts es van viure de manera emocionant i al final del temps reglamentari, el partit va acabar amb empat a 70. A la pròrroga, l’enfrontament es va tornar a viure amb alternances al marcador, però el Castelldefels va acabar guanyant pel 84 a 81 final.

El pròxim partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 13 de març a les Comes contra el Torreforta.