El Monbus CB Igualada perd el primer partit a la pista del CB Quart tot i lluitar fins al final

El Monbus Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Club Bàsquet Quart per 3 punts de diferència (71 a 68) i suma la primera derrota de la temporada.

El conjunt igualadí feia prop de 7 mesos que no perdia. Des d’aleshores ha aconseguit encarrilar 12 victòries consecutives. L’última derrota va ser el passat 21 d’abril en què va caure a la pista del JAC Sants. A l’enfrontament d’ahir, els igualadins van anar per davant durant moltes fases del partit. Al final del primer període perdien per 3 punts de diferència, però van arribar al descans amb un avantatge de 8 punts (33 a 41). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia seguia dominant en el marcador, per bé que el Quart va aconseguir retallar distàncies. D’aquesta manera, es va arribar al final del 3r període amb un resultat de 56 a 59 a favor de l’Igualada, 3 punts de diferència. Ara bé, a l’últim quart la situació va canviar i el conjunt gironí va aconseguir retallar distàncies. Als últims minuts es van viure diferents alternances al marcador, però el Quart va acabar enduent-se el partit amb el 71 a 68 final.

Dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Olivar de Saragossa.