El Monbus CB Igualada perd contra el Cornellà en un final d’infart

El Monbus Club Bàsquet Igualada va perdre per 1 punt de diferència contra el Cornellà (71 a 72), tot i que va tenir l’últim atac per anotar.

El partit va ser molt anivellat, malgrat que l’equip del Baix Llobregat gairebé sempre va anar per davant en el marcador. Al descans, l’Igualada perdia de 3 punts (38 a 41). A la represa, la situació es va mantenir igual, amb avantatges mínims a favor del Cornellà. Quan faltaven 19 segons per acabar, els igualadins van disposar d’un atac per donar la volta al marcador i endur-se la victòria. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia no va poder superar la defensa visitant i el partit va acabar amb victòria del Cornellà per un sol punt (71 a 72). Ara l’Igualada és 3r, a només una victòria dels dos líders, el Tarragona i el Quart.

Aquest cap de setmana la Lliga EBA s’atura. El pròxim partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà d’aquí a dos diumenges a la pista del Salou.