El Monbus CB Igualada perd contra l’Artés i queda eliminat de la Lliga Catalana EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra l’Artés per 3 punts de diferència i ha quedat eliminat de la Lliga Catalana EBA.

El conjunt igualadí va perdre a les Comes per 61 a 64 en l’ultima jornada de la fase de grups. Els homes de Jordi Martí no van un bon partit malgrat que al descans dominaven per 5 punts de diferència (37 a 32). A la represa, els jugadors de l’Igualada no va estar tan efectius, un fet que l’Artés va aprofitar per acostar-se al marcador. D’aquesta manera, al final del tercer període l’equip del Bages guanyava d’1 punt (50 a 51). A l’últim quart, el partit va ser molt emocionant i els dos equips s’haguessin pogut fer amb la victòria, tot i que al final va caure a favor de l’Artés per 3 punts de diferència.

Ara, el Monbus Club Bàsquet Igualada es prepararà per l’inici de la Lliga EBA, d’aquí a dues setmanes a la pista del Martorell.