El Monbus CB Igualada perd contra un gran Valls (67-88) i segueix sense trobar el camí de la victòria

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a les Comes contra el Valls per 21 punts de diferència (67 a 88) i segueix penúltim a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí sempre va anar per darrere en el marcador. Al final del primer quart perdia de 14 punts de diferència. Al segon període els jugadors de l’Igualada van estar més efectius en atac i van arribar al descans amb un desavantatge de només 10 punts (35 a 45). Ara bé, a la represa la situació va tornar a ser negativa per al conjunt de la capital de l’Anoia. Des del començament de la segona part, el Valls va agafar la iniciativa i va anar incrementant l’avantatge. Al final, derrota de l’Igualada per 67 a 88, 21 punts de diferència.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a la Lliga EBA. El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el dissabte de la setmana vinent a la pista de l’Es Castell de Menorca.