El Monbus CB Igualada s’aferra a l’èpica en un partit que semblava insalvable

Els igualadins van acabar guanyant per 1 punt (112 a 111) en un enfrontament que semblava insalvable. Al descans, l’equip perdia de 14 i posteriorment la diferència es va incrementar a 24 punts en contra (34 a 58). Tot i així, els igualadins no van donar res per perdut i van anar anotant fins que van arribar al final del partit amb un empat a 80. A la primera pròrroga l’enfrontament va ser molt anivellat i va acabar 87 a 87. A la segona, els jugadors de l’Igualada es van posar lleugerament per davant, però un cop més el marcador va acabar amb empat a 103. Calia jugar la tercera pròrroga. Els jugadors estaven molt cansats, però tot i així el partit va seguir sent molt vibrant. Al final, l’Igualada va acabar guanyant per 1 punt de diferència (112 a 111) amb el que suposa la primera victòria de la Lliga Catalana EBA.

Aquest dissabte el Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Martorell en la segona jornada de la Lliga Catalana.