El Monbus CB Igualada segueix acusant una plaga de lesions i acaba perdent a la pista de l’Esparreguera (63-51)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista de l’Esparreguera per 12 punts de diferència (63 a 51) i se situa en zona de descens a la Lliga EBA.

El conjunt igualadí va sortir molt fort i va agafar un avantatge de 10 punts al final del primer quart. Al segon període, l’equip va seguir fent un bon treball en atac i va arribar al descans amb un marcador favorable de 7 punts (26 a 33). Ara bé, a la represa els igualadins no van estar tan efectius i al final del tercer quart l’Esparreguera va donar la volta al marcador. A l’últim període, els jugadors de l’Igualada no van poder contrarestar els atacs del rival i van acabar perdent pel 63 a 51 final, 12 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Valls.