El Monbus CB Igualada segueix fent història i es classifica per la fase d’ascens a la Lliga LEB

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar ahir el Sant Adrià per 9 punts de diferència (80 a 89) i s’ha classificat per disputar l’última fase d’ascens a la Lliga LEB.

L’equip igualadí va perdre a les semifinals contra el Pardinyes de Lleida per 3 punts de diferència (87 a 84) i per això va haver de disputar el partit per al 3r i 4rt lloc. Contra el Sant Adrià, els igualadins van fer un partit molt pràctic. Només una victòria els podia conduir a la fase d’ascens definitiva i per això van sortir molt concentrats. Al final del primer quart, l’Igualada dominava per 5 punts (17 a 23) i al segon període va ampliar la diferència a 11 punts (36 a 47). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va gestionar molt bé el marcador i va arribar a l’últim quart amb un avantatge de 15 punts. Era una renda prou gran per no patir problemes i els igualadins la van saber aguantar. Al final, victòria per 9 punts de diferència (80 a 89) i el pas a la fase final per pujar a la Lliga LEB.

Ben aviat es coneixeran quin són els rivals del Club Bàsquet Igualada i a on es disputarà la fase final per pujar de categoria.