El Monbus CB Igualada s’endú una gran victòria contra el CB Vic en un partit espectacular

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Vic per 3 punts de diferència (82 a 79) en el que va ser un gran partit de començament a final.

L’enfrontament va començar molt ràpid i amb els dos equips que aconseguien anotar els llançaments. Al final del primer quart, el marcador  era favorable a l’Igualada per un punt de diferencia (24 a 23). Al segon període, l’enfrontament va seguir amb diferents alternances al marcador. Al descans, els igualadins guanyaven de 2 (41 a 39). A la represa, els jugadors de l’Igualada van posar la directa i van superar els 10 punts de marge durant molts minuts. Al final del 3r quart els igualadins guanyaven de 6 (66 a 60). A l’últim període, els vigatans van reaccionar i es van posar a només 3 punts. Això sí, els jugadors de l’Igualada no es van desesperar i van estar molt concentrats als últims instants. Als darrers segons es van viure els moments més emocionants i els igualadins van acabar guanyant de 3 punts (82 a 79). En aquests moments, l’Igualada segueix 2n a la classificació de la Lliga EBA, dues victòries per darrere del Vic, que és el líder.

El pròxim partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà a la pista de l’Arenys.