El Monbus CB Igualada, sense problemes per imposar-se al Maristes Ademar

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Maristes Ademar de Badalona per 17 punts de diferència (80 a 63) en un partit còmode des de bon començament.

Tot i la victòria, els igualadins han acabat fora de les fases d’ascens, després que l’Alfindén de Saragossa derrotés L’Hospitalet. Els jugadors de l’Igualada van començar molt bé en defensa i es van sobreposar als atacs del rival. Al descans dominaven d’11 punts (38 a 27) en un enfrontament sense tensió. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va sortir més fort i va aconseguir arribar al final del 3r quart amb un avantatge de 20 punts. L’últim període ja va ser testimonial i els igualadins es van acabar imposant pel 80 a 63 final, 17 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Lluchmajor de Mallorca. Serà l’última jornada de la temporada.