El Monbus CB Igualada signa un gran partit i s’imposa clarament a l’Esparreguera

El Monbus Club Bàsquet Igualada derrota l’Esparreguera per 21 punts de diferència (75 a 54) i segueix 2n a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí va fer un gran partit, sobretot a la segona part. Al final del primer període, l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 6 punts, tot i que a la mitja part, la diferència es va reduir a 2. Ara bé, al tercer període l’equip va sortir molt fort i va fer un parcial de 21 a 7 que el va situar 16 punts amunt. A l’últim període, l’equip va seguir estant molt sobri en defensa i va acabar l’enfrontament amb el marcador de 75 a 54 (21 punts de diferència) i es manté 2n a la classificació a una sola victòria per sota del Club Bàsquet Vic.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Club Bàsquet Quart, el 3r classificat de la Lliga EBA.