El monbus CB Igualada signa un gran partit que el condueix a la victòria a la pista del Mataró Parc Boet

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Mataró Parc Boet per 7 punts de diferència (70 a 77) i segueix co-liderant la classificació de la Lliga EBA juntament amb el Club Bàsquet Vic.

El conjunt igualadí va anar per feina als primers minuts i, amb una gran defensa, va culminar el primer període amb un marcador favorable de 13 punts (6 a 19). Tot i així, al segon quart el conjunt del Maresme va portar la iniciativa i va anar escurçant distàncies fins arribar al descans amb un resultat de 31 a 34 (3 punts de diferència per l’Igualada). A la segona meitat, el conjunt de la capital de l’Anoia va tornar a sortir molt fort i va acabar el tercer període amb un marcador favorable de 8 punts. Quedava un quart per davant i només calia enllestir la feina. Els jugadors de l’Igualada van estar molt concentrats i van acabar imposant-se pel 70 a 77 final.

Aquest dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Martinenc, el tercer classificat de la Lliga EBA.