El Monbus CB Igualada es mostra molt sòlid i signa una gran victòria a la pista del Torreforta

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Torreforta per 24 punts de diferència (59 a 83) en una gran segona part.

El partit va començar molt anivellat i als igualadins els costava anar-se’n del marcador. Eren moments complicats, tenint present que en la darrera jornada disputada, l’Igualada va perdre a la pista de l’Olivar de Saragossa. Al descans, els jugadors de l’Igualada dominaven per 7 punts (34 a 41). A la represa, l’equip va sortir més fort i va començar a agafar una distància notable. Al final del tercer període, el conjunt de la capital de l’Anoia guanyava de 17 punts i tenia ben encarada la victòria. A l’últim període, l’Igualada va seguir anotant fins acabar amb el 59 a 83 definitiu.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Castelldefels.