El Monbus CB Igualada s’imposa a la pista de l’Andorra B i obre una escletxa en la lluita per entrar a les fases d’ascens

El Monbus Club Basquet Igualada s’imposa a la pista de l’Andorra B per 3 punts de diferència (69 a 72) i segueix 2n el solitari a la classificació de la Lliga EBA.

El d’ahir va ser un partit molt complicat per als igualadins, tot i que van saber treure’l amb orgull i bon joc al tram final. A la mitja part, el conjunt de la capital de l’Anoia perdia de 4 punts (35 a 31). A l’inici del tercer quart, la situació encara va empitjorar i els jugadors de l’Igualada van arribar a perdre de 12 punts (56 a 44). Tot i així, van saber corregir la situació i van arribar a l’inici del 4rt període amb un desavantatge de 5 punts. A partir d’aquí, els igualadins van estar molt encertats en atac i en defensa i van anar acostar-se al marcador. Als últims instants, el partit estava molt anivellat, però els jugadors de l’Igualada van exhibir un gran talent i van acabar imposant-se pel 69 a 72 final, 3 punts de diferència. Ara l’Igualada segueix segon a la classificació, amb dues victòries de diferència sobre el 3r i 4rt classificats, el Quart i el Martinenc.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Esparreguera.