El Monbus CB Igualada s’imposa a la pista del Salt (65-90) en una gran segona part

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar a la pista del Salt per 25 punts de diferència (65 a 90) i continua al capdamunt de la classificació de la Lliga EBA.

El partit va ser molt anivellat a la primera part i al final del primer període els igualadins dominaven per 2 punts. Era un enfrontament estrebat, on cap dels dos equips podia anar-se’n del marcador. De fet, al descans el resultat el d’empat a 42. Ara bé, a la represa els igualadins van fer-se forts tant en defensa com en atac i de seguida es van posar per davant. Al final del tercer període guanyaven de 16 punts i en a l’últim quart van enllestir la feina fins al 65 a 90 final.

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Igualada disputarà dos partits. Divendres jugarà l’anada dels ¼ de final de la Lliga Catalana a la pista del Valls. Per la seva part, diumenge tornarà a la Lliga EBA on rebrà a les Comes la visita del Mataró Parc Boet.