El Monbus CB Igualada s’imposa a l’Alfindén i segueix al capdamunt de la Lliga EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a l’Alfindén de Saragossa per 12 punts de diferència (82 a 70) i segueix colíder de la Lliga EBA empatat amb el Club Bàsquet Vic.

El conjunt igualadí va fer una bona primera part i mica en mica va anar agafant una bona distància al marcador. Al descans, l’Igualada dominava de 15 punts (52 a 37). A la represa, els igualadins no van estar gaire fins i el conjunt de Saragossa es va situar a només 7 punts (57 a 50). Tot i així, l’equip va reaccionar i va arribar al final del tercer període amb un avantatge de 10 punts. A l’últim quart, la situació va seguir igual, amb l’equip aragonès que seguia escurçant diferències. Quan faltaven 5 minuts per acabar, els igualadins només dominaven per 4 punts. Ara bé, els jugadors de l’Igualada es van tornar a centrar i van anar anotant fins arribar al 82 a 70 final.

Aquest cap de setmana la Lliga EBA s’atura. El Monbus Club Bàsquet Igualada jugarà aquest dijous els 1/4 de final de la Lliga Catalana a la pista del Castelldefels, en una eliminatòria a partit únic.