El Monbus CB Igualada s’imposa a l’Esparreguera en una gran remuntada

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar a l’Esparreguera per 3 punts de diferència (73 a 70) amb una gran remuntada als últims minuts.

El conjunt igualadí perdia de 10 punts quan només faltaven 6 minuts per acabar el partit. Eren moments complicats per al conjunt de la capital de l’Anoia que no trobava la manera de donar la volta al marcador. De fet, al descans el partit era favorable l’Igualada per 2 punts, però a la segona part la situació es va capgirar radicalment. L’Esparreguera va començar a agafar distància i es va arribar a situar 12 punts amunt. De tota manera als darrers instants, els igualadins van començar a escurçar la diferència. Quan faltaven pocs segons per acabar l’equip es va posar per davant i va acabar guanyant per 73 a 70 en un final d’infart. Ara l’Igualada continua 3r, a dues victòries del Tarragona i a una del Quart.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Cornellà.