El Monbus CB Igualada s’imposa a l’Esparreguera i es troba a una victòria de la Final a 8 de la Lliga Catalana EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a l’Esparreguera per 9 punts de diferència (88 a 79), tot i no fer un bon partit.

L’enfrontament va ser molt anivellat i al final del primer quart els igualadins dominaven per 1 punt de diferència, amb diferents alternances al marcador. Al segon període, la tònica del partit va seguir igual. Al descans, l’Igualada dominava per 3 punts (39 a 36), de manera que el partit seguia molt obert. A la represa, l’Esparreguera es va tornar a posar per davant. Amb tot, l’Igualada va reaccionar i a l’inici de 4rt període els igualadins guanyaven de 7. Ara bé, el partit es va tornar a complicar al tram final quan l’Esparreguera es va posar per davant. Els jugadors de l’Igualada no van desistir i als últims segons van forçar la pròrroga en aconseguir empatar a 74. Al temps extra, els igualadins van anar per feina i van acabar imposant-se pel 88 a 79 final, 9 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada disputarà l’últim partit de la fase de grups a les Comes contra l’Artés. Si guanya es classificarà per a la final a 8 de la Lliga Catalana EBA.