El Monbus CB Igualada s’imposa a un complicat Mataró Feimat

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar al Mataró Feimat per dos punts de diferència (73 a 71) i ara comparteix 2a posició amb el Club Bàsquet Quart.

El partit va ser molt anivellat durant tota l’estona, i els igualadins van saber gestionar els darrers minuts fins aconseguir la victòria. Va ser un enfrontament entre dos equips que no aconseguien marxar en el marcador amb grans avantatges. A la mitja part, el resultat era favorable al conjunt del Maresme, que dominava per 4 punts (29 a 33). A la represa, la tònica del partit es va mantenir igual, amb moltes alternances al marcador. A l’últim període, es va obrir una escletxa, tot i que al tram final es van viure moments força emocionats. Tot i així, el conjunt igualadí va aconseguir imposar-se amb el 73 a 71 final.

Aquest diumenge, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’equip balear del Calvià.