El Monbus CB Igualada s’imposa al Badalonès en una gran segona part

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Badalonès per 16 punts de diferència (81 a 65) després de fer una gran segona part.

Amb aquest triomf, el conjunt igualadí segueix 4rt a la classificació de la Lliga EBA, tot i que porta un partit menys. Al final del primer període, els igualadins perdien per 4 punts de diferència. A partir d’aleshores la  situació va canviar i el conjunt de la capital de l’Anoia va donar la volta al marcador. Al descans, l’Igualada dominava per 4 punts (40 a 36). A la represa, els igualadins van sortir molt forts i van obrir una escletxa al marcador. Al final de 3r període guanyaven de 19 i tenien el partit sentenciat. L’últim quart va ser un tràmit i els igualadins es van acabar imposant pel 81 a 65 final, 16 punts de diferència.

Aquest dimarts, a les 21 h, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Mataró Parc Boet. És un partit que es va ajornar el 22 de gener per la Covid-19.