El Monbus CB Igualada s’imposa al Granollers (76-75) amb un triple increïble a l’últim segon

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar el Granollers per un punt de diferència (76 a 75) gràcies a un triple a l’últim segon.

Als igualadins els va costar entrar dintre del partit, tot i que van anar de menys a més. Al final del primer quart perdien per 3 punts de diferència. Al segon període, els jugadors de l’Igualada van reaccionar i al descans el resultat estava empatat s 38. A la segona meitat, els igualadins van anar per darrere durant molts minuts. Al final del tercer quart l’equip de la capital de l’Anoia perdia d’un punt. A l’últim període, els igualadins van tirar d’orgull i van arribar al tram final amb un resultat ajustat. A l’útim segon, Pol Mulió va fer un llançament de 3 punts amb una sola mà que va acabar encistellant i que significava el 76 a 75 final, un sol punt de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Helios de Saragossa.