RÀDIO IN Esports

El Monbus CB Igualada s’imposa al Martorell, en una gran segona part

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa al Martorell per 17 punts de diferència (74 a 57) gràcies a què va fer una gran segona part.

El partit va començar força anivellat i el primer quart va acabar amb un parcial de 20 a 15 a favor dels igualadins. Al segon quart els jugadors de l’Igualada també els costava agafar una bona renda al marcador. Al descans l’equip de la capital de l’Anoia dominava per només 7 punts (32 a 25). A la represa, la situació cava canviar radicalment. Els igualadins van fer una gran defensa i van arribar al final del tercer període amb un avantatge de 19 punts. A l’últim període, van saber aguantar el resultat i van acabar imposant-se pel 74 a 57 final, 17 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Esparreguera.