El Monbus CB Igualada s’imposa al Salt amb un gran treball d’equip

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar clarament el Salt per 34 punts de diferència (89-55) en un partit que es va decidir a la primera part.

El partit va començar molt anivellat i amb l’equip gironí que es va arribar a posar per davant en diverses ocasions. Tot i així, els igualadins no volien cap sorpresa i abans d’acabar el primer període van agafar una renda que superava els 10 punts i que els va donar tranquil·litat. Quan es va arribar al descans, l’Igualada havia aconseguit trencar el partit amb un marcador favorable de 20 punts (47 a 27). A la represa, el conjunt igualadí encara va incrementar més la distància i amb un gran treball en defensa i atac va arribar fins arribar al 89-55 final (34 punts de diferència).

Aquest dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Mataró Parc Boet.