El Monbus CB Igualada surt molt segur i concentrat i assoleix una gran victòria davant el Maristes Ademar

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Maristes Ademar se Badalona per punts de diferència (63 a 90) i segueix segon a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí va fer un molt bon partit, tant en atac com en defensa, i al final del primer quart ja guanyava d’11 punts (10 a 21). Al segon període la situació va seguir igual i l’Igualada encara va ampliar la diferencia. Al descans, dominava per 15 punts (24 a 39). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia es va seguir mostrant molt fort i molt concentrat i va arribar al final del tercer quart amb 18 punts per damunt (48 a 66). A l’últim període, els igualadins van acabar d’enllestir la feina i van guanyar per 27 punts de diferència (63 a 90).

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del SESE.