El Monbus CB Igualada tira d’orgull i s’imposa al Valls (78-75) en una bona segona part

Els igualadins van aconseguir la primera victòria de la Lliga Catalana EBA per 78 a 75 i ho van fer en una bona segona part. Malgrat tot, no va ser suficient per classificar-se per a la Final a 8.

L’equip va anar per darrere en el marcador durant tota la primera meitat. Al descans, el resultat era favorable al Valls per 11 punts de diferència (29 a 40). A la represa, els igualadins van tirar d’orgull i van arribar al final del 3r període amb una avantatge de 3 punts. A l’últim quart es van viure els moments més emocionants. Podia haver guanyat qualsevol dels dos equips, encara que al final els igualadins es van acabar imposant per 3 punts de diferència (78 a 75).

El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el dissabte de la setmana vinent. Disputarà la primera jornada de la Lliga EBA a les Comes contra el Granollers.