El Monbus CB Igualada trenca la mala ratxa i assoleix una victòria de prestigi a la pista del CB Tarragona (59-73)

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Tarragona per 14 punts de diferència (59 a 73) i ha pujat a l’11a posició a la classificació de la Lliga EBA.

El partit va començar malament per als igualadins, que al final del primer quart anaven 8 punts avall. Ara bé, a partir d’aquí la situació va canviar. Els jugadors de l’Igualada van reaccionar i van arribar al descans amb un desavantatge de només 2 punts (38 a 36). A la segona meitat, l’equip va seguir en la bona línia tant en defensa i va acabar el tercer període, amb un marcador favorable de 6 punts. A l’últim quart, els igualadins van rematar la feina amb un joc brillant. L’equip va estar completament superior al rival i es va acabar imposant pel 59 a 73 final, 14 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Navàs.