El Monbus CB Igualada treu una gran victòria a la pista de l’Alpicat en una segona part molt seriosa

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista de l’Alpicat de Lleida per 11 punts de diferència (64 a 75) i ja és 3r a la classificació de la Lliga EBA.

Els igualadins no van començar gaire bé i al final del primer quart perdien de 8 punts. Eren moments complicats per als jugadors de l’Igualada que no trobaven la manera de superar la defensa rival. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia va escurçar distàncies, però tot i així encara perdien de 6 (40 a 34). A la represa, els jugadors igualadins van fer un bon bàsquet i van aconseguir empatar al final del tercer quart. A l’últim període, els jugadors de l’Igualada van estar més encertats i van ser capaços de superar l’Alpicat pel 64 a 75 final, 11 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Almozara de Saragossa.