El Monbus Igualada anirà a Follonica amb 2 gols de renda en guanyar 4-2 a l’anada dels quarts de final de la CERS

El Monbus Igualada va guanyar per 4 gols a 2 a l’anada de quarts de final de la Copa de la CERS. El conjunt italià es va avançar molt d’hora amb un gol als 2 minuts. De tota manera, l’Igualada no es va desesperar i Met Molas va empatar pocs minuts després. Aquest gol donava ales als arlequinats, però el Follonica va tornar a marcar amb el que significava l’1 a 2. A la represa, Sergi Pla va marcar 2 gols molt seguits que van donar la volta al marcador. I quan semblava que 3 a 2 seria el resultat definitiu, Met Molas va fer el 4 a 2 quan faltaven pocs segons per acabar el partit. La tornada es disputarà a Follonica el 21 de març.