El Monbus Igualada goleja el Tordera (8-2) i ja pensa en el partit de Trissino

El Monbus Igualada va golejar el Tordera per 8 gols a 2 amb una brillant 2a part dels homes de Francesc Monclús. El partit va ser molt anivellat fins que Ton Baliu i Met Molas va marcar 2 gols consecutius que van deixar el resultat molt ben encaminat. A partir d’aquí el Tordera va tenir les sense opcions i al començament de la segona part va aconseguir el 2 a 1. Semblava que aquest gol podia descentrar els arlequinats, però els gols de l’Igualada van anar arribant sistemàticament fins a situar-se amb un contundent 6 a 1 quan encara faltaven més de 10 minuts per acabar. Amb aquest marcador el partit va ser més relaxat  i va acabar amb una brillant golejada de l’Igualada per 8 gols a 2. Dissabte vinent, el Monbus Igualada visitarà la pista del Trissino en la tornada de la Copa de la CERS.